O Eko-Frizu d.o.o.

Eko-Friz d.o.o. bavi se outsourcingom različitog spektra usluga koje podrazumijevaju tehničko održavanje objekata, ugradnju i servis klima uređaja, popravke i završne radove, a svoje iskustvo temelji na predanosti u izvrsnosti pružanja svojih usluga, zadovoljstvu klijenata i brizi o okolišu.

Eko-Friz d.o.o. Vaš je pouzdan partner kada je riječ o očuvanju poslovnih i privatnih prostora kroz optimalno tehničko održavanje objekta, te kao ovlašteni servis za renominare svjetske brendove, također ugrađuje, popravlja i servisira klima uređaje i sisteme za grijanje.

Tehničko održavanje je usluga koja podrazumijeva planiranu i cjelovitu brigu o objektu kako bi se osigurala njegova nesmetana funkcionalnost uz transparentnost troškova, planirano budžetiranje i uštedu vremena. 

Za ugradnju klima uređaja (montaža klima uređaja, klimatizacija) i sistema za grijanje važan je individualiziran pristup. Uz posjet na lokaciji i usklađivanje potreba klijenata i tehničkih uvjeta, savjetujemo o odabiru odgovarajućeg sistema, ugrađujemo i educiramo o pravilnom rukovanju. 

Naknadno, prema potrebi klijenta, vršimo i servis klima uređaja.

Naše dugogodišnje iskustvo, vrhunski tim stručnjaka, usmjerenost ka izvrsnosti, kvaliteti i pouzdanosti temelji su na kojima gradimo povjerenje svih naših klijenata.